Muschiulet de porc in sos balsamic

de La Ancuta in Porc, 15 Dec 2010 | 8069 vizualizari

 

Azi am vrut sa fac peste si a iesit asta :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 5 catei de usturoi
  • 40 ml otet balsamic
  • cimbru
  • rozmarin
  • sare, piper
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in sos balsamic:

Se spala muschiuletul si apoi se usuca cu un servet.

Se condimenteaza cu sare si piper iar apoi se unge bine cu cimbru, rozmarin si usturoi pisat.

Se lasa sa stea o ora la frigider.

Dupa ce s-a odihnit la rece se pune muschiuletul in tigaia in care am incins putin ulei de masline si se prajeste usor pe toate partile.

Adaugam apoi otetul balsamic si lasam sa fiarba 5 minute.

Se pune carnea intr-o tava si se toarna sosul peste. Se mai adauga un sfert de cana de apa si se da la cuptor, la foc mediu, 30 de minute.

La juatatea timpului se intorce pe partea cealalta.

Dupa ce s-a rumenit se portioneaza si se serveste cu sos si garnitura la alegere.

Noi am avut piure de cartofi si salata de sfecla rosie cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in sos balsamic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in vin alb si seminte aromate/Filet mignon de porc au vin blanc