Muschiulet de porc in crusta de condimente cu piure de spanac

de adela1981 in Porc, 27 Mai 2012 | 3775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr muschiult de porc
  • 1 lingura mustar
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • Amestec de condimente cca 15 grame:
  • sare, piper
  • boia de ardei dulce
  • praf de usturoi
  • chimen
  • boabe de mustar alb
  • cimbru
  • coriandru
  • rozmarin
  • maghiran
  • chilli
  • cuisoare
  • frunze de dafin
  • Piure de spanac:
  • 1 kg spanac
  • 2 catei de usturoi
  • 20 gr unt
  • 100 ml smantana25 %
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in crusta de condimente cu piure de spanac:

Se curata muschiuletul, se spala si se sterge de apa, se unge cu mustarul amestecat cu uleiul de masline si se trece prin amestecul de condimente. Amestecul se prepara in felul urmator, toate ingredientele, inclusiv ierburile aromate, uscate, se  zdrobesc fin intr-un mojar sau se macina foarte fin.  Aveti grija sa cuprinda toata carnea, apoi se aseaza int-o tava cu hartie de copt uns cu putin ulei de masline si se impacheteaza. Se coace in cuptorul incalzit 40-50 min , apoi se descopera si se lasa pana ce se rumeneste.

Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa cca 5 min, apoi se scurge de apa si se pune in blender. Adaugam usturoiul pisat, untul si  lasam ca blenderul sa-si faca treaba. Spre final adaugam  smantana  si condimentam cu sare si piper dupa gust. Serviti alaturi de piureul de spanac si sosul lasat de carne, este delicios!

Pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in crusta de condimente cu piure de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

27.05.2012, 20:31

Super muschiuletul

Sidy 1

28.05.2012, 06:58

Minunat muschiuletul

mamaieelena 1

28.05.2012, 23:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu ciuperci