Muschiulet de porc in crusta de condimente

de RoXx in Porc, 16 Mai 2014 | 7118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 gr muschiulet de porc
  • 100 ml ulei de masline
  • 3-4 linguri condiment pentru carne de porc ( http://www.bucataras.ro/retete/condiment-pentru-carne-de-pui-si-porc-59638.html )
  • 150 ml ulei de floarea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in crusta de condimente:

Carnea de porc se spala si se lasa pentru 30 min - 1 ora la marinat impreuna cu uleiul de masline si condimentele.

Intr-o tigaie/cratita incinsa se pune uleiul de floarea soarelui si carnea. Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic cam 10 min apoi se intoarce pe cealalta parte. Dupa alte 10 min se da capacul la o parte si se mai lasa cateva min.Cand este gata, se taie felii si se serveste.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in crusta de condimente" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]