Muschiulet de porc in crusta cu migdale

de magieinfarfurie in Porc, 19 Noi 2012 | 6784 vizualizari

 

Ceva special pentru o masa speciala!

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc;
  • 200 ml lapte;
  • 1 lingura faina;
  • 2 oua;
  • 100 g pesmet;
  • 60 g parmezan;
  • 80 g migdale fulgi;
  • 1 lingurita ienibahar;
  • 1/2 linguita piper verde;
  • 2 cuisoare;
  • 3 linguri de ulei;
  • 1 lingurita sare.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in crusta cu migdale:

Se bat ouale intr-un castron ca pentru omleta, apoi se incorporeaza faina si laptele amestecand cu un tel.

Intr-un mojar se pun condimentele si se maruntesc putin. Am folosit cuisoarele fara codita, mojarand doar varful.

Se adauga condimentele peste pesmet si se amesteca. Apoi se adauga parmezanul si migdalele.

Se incorporeaza in amestecul de ou.

Se imbraca muschiuletul in aluatul cu migdale. Apoi se pune intr-un vas termorezistent uns cu cele 3 linguri de ulei.

Se baga in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 45 minute, pana se rumeneste frumos.

Se taie felii cu un cutit cu lama ascutita si se serveste cu ce garnitura preferati. Noi am ales orez lung cu stafide si sos de soia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in crusta cu migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de Muschiulet de porc la cuptor cu garnitura de cartofi, un adevarat rasfat culinar