Muschiulet de porc impletit cu bacon si usturoi

de ralu_ca in Porc, 23 Feb 2013 | 18229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 muschiuleti de porc ( eu am folosit muschii "porcarului" )
  • 4 felii de bacon
  • cativa catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente pentru porc
  • oregano
  • 1 lg ulei de masline
  • cateva feliute de sunca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impletit cu bacon si usturoi:

In primul rand am taiat cei doi muschiuleti in 3 parti, dupa care am pus cate o felie de bacon, asa cum se vede in foto. Am facut cate o "gaura" pentru a putea introduce cate un catel de usturoi sau o bucata de sunca, am condimentat, iar la final am inceput sa impletesc muschiuletii. Pentru a nu se desface am intepat pe ici pe colo cate o scobitoare. i-am pus intr-o tava si i-am uns cu putin ulei de masline. Am turnat in tava un pahar de apa si unul de vin si am introdus la cuptor. Dupa ce se rumenesc bine si la bucatarie miroase "dumnezeieste" inseamna ca sunt gata de servit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impletit cu bacon si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu ananas si cascaval