Muschiulet de porc facut in casa

de violeta30 in Mezel de casa, 13 Ian 2017 | 13478 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de cotlet fara os si cu putina grasime
  • mujdei de usturoi
  • condimente
  • sare
  • folie de plastic
  • apa
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc facut in casa:

Mai intai, vom pregati carnea pe care o vom lasa vreo 3-4 zile la macerat, in mujdei de usturoi, condimente si sare.
In fiecare zi, vom intoarce carnea pe toate partile, avand grija sa patrunda maceratul pe toate partile.
Dupa ce a stat la macerat (miezul carnii trebuie sa fie rozaliu fara pic de roseata), vom pregati o folie alimentara de plastic si vom infasura carnea bine in ea, sa nu patrunda apa. Vom lega bine capetele cu ata sau le vom innoda si le vom pune la fiert, cam vreo 60 minute.
Eu am tocat marunt usturoi verde si am uns carnea bine inainte de a infasura in folie.
Dupa ce a fiert bine, se lasa la racit si apoi se desface folia si se va lasa la uscat putin.
Se va servi ca aperitiv sau se va servi cu garnitura de cartofi sau orez.
Un produs natural pentru sandvisul copiilor.
S-aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc facut in casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Toba