Muschiulet de porc cu sos de soia si crusta de alune

de Bya Ralu in Porc, 10 Noi 2016 | 3258 vizualizari

 

Un deliciu,care se face rapid!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschiulet de porc
  • 1-2 linguri alune
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • 1 catel de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • vegeta/piper/peperoncino/ghimbir
  • frunze de busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu sos de soia si crusta de alune:

Muschiuletul de porc se curata de pielite, se taie in doua, se stropeste cu ulei pe ambele parti, se condimenteaza si se pune sos de soia deasupra.

Catelul de usturoi se curata si se taie felii.

Muschiul de porc se pune intr-o tava de ceramica,se pune vinul alb,deasupra punem usturoiul taiat felii si cateva frunze de busuioc proaspete.

Se pune in tava putina apa.

Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 60 minute.

Se ia folia si se lasa pana cand se rumeneste deasupra.

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi si cartofi prajti

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos de soia si crusta de alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

Brioșe cu Oreo - Răsfățul dulce și rapid

pe 01.09 la 12:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza alba si rosie la cuptor cu muschi afumat