Muschi de porc cu vin si patrunjel

de lilik in Porc, 20 Dec 2010 | 4802 vizualizari

 

se prepara foarte repede...

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de muschi de porc (inalte cca 1 cm)
  • 1 pahar si jumatate vin rosu(eu am folosit ca masura pahar de plastic)
  • patrunjel verde
  • sare,piper
  • faina
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu vin si patrunjel:

Luam feliile de carne le dam cu sare ,piper si le trecem prin faina.

Intr-o tigaie punem putin ulei la incins si punem carnea sa se rumeneasca putin pe ambele parti.

Cand sunt rumene pe gustul fiecaruia punem vinul,acoperim cu un capac si lasam 6-7 minute la foc potrivit.trecute cele 7 min  dam capacul la o parte si lasam pe foc pana scade lichidul.

Intre timp spalam patrunjelul si il tocam,iar cand carnea e gata punem in farfurii si presaram patrunjelul deasupra.

Servim cu piure de cartofi sau cartofi la cuptor.

TIPS-URI

1

se poate pune patrunjelul peste carne in tigaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu vin si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

kamy 1

20.12.2010, 22:57

parca ziceai ca nu le ai cu alcoolul!! 5f

lilik 1

21.12.2010, 09:12

Ela,Anca,Rocsi

lilik 1

21.12.2010, 09:13

Kamy mie imi place numai in mancare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si kefir

de oanapl 8

ieri la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmenzan

de oanapl 8

ieri la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet