Musaca rumenita cu cascaval

de epurasha2bb in Vita, 25 Mai 2010 | 11129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  6 cartofi
  •  200 g de cascaval ras,
  • un ou,
  •  300 g carne tocata amestec porc cu vita,
  • 1 ceapa 
  • 4 graunti de usturoi,
  • 4 linguri de smantana
  • verdeata proaspata
  •  1 lingura de unt,
  • o lingura de pesmet,
  • sare, piper,
  •  1/2 ardei rosu capia,
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomate,
  •  un pic de ulei,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca rumenita cu cascaval:

Fierbem cartofii in coaja in apa simpla.Apoi pasam cartofii fierti bine si curatati de coaja si ii amestecam cu unt, sare, piper si  1 lingura de smantana.

Apoi tocam marunt ceapa, morcovul,ardeiul si usturoiul si le calim in putin ulei, 2 linguri acolo. Apoi adaugam si carnea tocata si amestecam din cand in cand si apoi si pasta de tomate.Dam un praf de sare si piper si oprim focul fiindca se mai fac si in cuptor, ideea era sa mai scapam de zeama si sa capete un usor gust de caleala.

Pregatim vasul de yena uns cu unt bine de tot si apoi tapetat cu pesmet.

Punem primul strat de piure.Apoi amestecul de carne si legume .

Apoi punem iar piureul ramas.

Deasupra de tot turnam un ou batut amestecat cu cascavalul ras si smantana.

Presaram si putina verdeata deasupra spre sfarsit.

Bagam la cuptor vasul si lasam sa se rumenesca.

Cand s-a rumenit frumos scoatem si servim calda!este deosebit de gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca rumenita cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (13)

ela 1

26.05.2010, 16:33

si pe mine m-a luat o foameeee

epurasha2bb 1

26.05.2010, 21:42

julie si ela sunteti totale!

Miha 1

26.05.2010, 21:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]