Musaca de vinete

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 14 Ian 2013 | 16676 vizualizari

 

Cand am facut-o nu stiam ca ajung si pe aici,asa ca n-am multe poze,cu etapele prepararii.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc , vita sau amestec ( in functie de doleante)
  • 4-5 vinete mai lungi
  • 5 cepe
  • bulion
  • 3 oua
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de vinete:

Se taie ceapa marunt,se amesteca cu carnea,se sareaza,pipereaza dupa gust si se caleste intr-o tigaie cu ulei incins.Separat vintele se spala se taie pe lungime,se sareaza,se lasa pe un servetel sa se scurga zeama din ele,apoi se prajesc si pe o parte si pe alta,nu foarte mult,cat sa se inmoaie.Se scot tot pe un servetel ca sa se scurga surplusul de ulei.

Dupa ce am scos carnea din tigaie,se adauga ouale si bulionul,se amesteca bine pana devine o compozitie omogena.Se aseaza in tava,cratita,un strat de vintete,un strat de carne,un strat de vinete,carne si iar vinete.Se da la cuptor intre 30-40 min.Se serveste calda sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete cu carne de porc si cascaval