Musaca cu branza

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2010 | 8151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi taiati rondele foarte subtiri
  • cascaval
  • branza de vaci
  • carnati oltenesti
  • 2 oua
  •  1 pahar lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu branza:

am curatat si feliat cartofii foarte subtire ( am folosit robotul) si am inceput asamblarea intr- o tava de yena in felul urmator;un strat  de cartofi ,carnatii taiati subtirel ,branza rasa,si la final cascavalras.Am continuat operatiunea pana cand am terminat toate ingredientele iar deasupra am ras cascaval. La final am batut 2 oua si paharul de lapte si am turnat deasupra.Se da la cuptor pana se rumeneste frumos ,cam 30-40 min la temp mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]