Musaca

de ana in Porc, 11 Iun 2010 | 5542 vizualizari

 

Preluata de la Sefu si adaptata putin!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 500 gr cartof
  • 1 kg carne tocata
  • 2 cepe
  • pasta de ardei iute
  • 2 rosii
  • 500 gr sos bechamel
  • 200 gr branza uscata
  • sare,piper,cimbru
  • 3 oua
  • 3 linguri de ulei
  • Pentru sos bechamel:
  • 50 gr unt
  • 50 gr faina
  • 500 ml lapte
  • sare,piper,nucsoara.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Coacem vinetele  si fierbem catofii in coaja.Apoi curatam vinetele,cartofii si pasam ca sa obtinem textura unui piure.

Pregatim sosul bechamel: topim untul ,adaugam faina si stingem cu lapte si adaugam sare ,piper si nucsoara.

Carnea o amestecam cu ceapa tocata ,condimentele,rosiile taiate cubulete  si cele 3 oua.

Intr-o tava unsa in prealabil cu unt intindem un strat de piure ,apoi intindem stratul de carne ,iar un strat de piure si acoperim totul cu sosul  bechamel si presaram branza.

O coacem la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Ina 1

16.06.2010, 09:16

de cand a ras cineva de mine cu " postat in Oaie", le pun in retete cu carne

gaby_duceag 1

16.06.2010, 09:29

ce sesizare mah))" Postat de ana in Porc "

Ina 1

16.06.2010, 09:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]