Muffins fara gluten

de Adele in Prajituri, 26 Noi 2014 | 6617 vizualizari

 

Am o prietena care este intoleranta la gluten. Asa ca i-am pregatit muffins fara gluten :X, folosind faina de orez. Se poate folosi si faina speciala care se gaseste in comert.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua.
  • 5 linguri zahar.
  • 1 banana.
  • 2 iaurturi banana (200 gr).
  • 3 linguri ulei.
  • 1 praf de copt.
  • 200 gr faina de orez.
  • Decor:
  • 1 banana.
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins fara gluten:

Se mixeaza ouale cu zaharul la viteza mare ,se adauga uleiul si se continua pana devin spuma si isi schimba culoarea,se adauga si banana facuta piure si iaurtul ,cu un tel se amesteca bine si treptat se adauga faina de orez si praful de copt.Compozitia se pune in forme ,se curata o banana si se taie felii se pune in fiecare muffins,se da la cuptor la 180° pentru 20 de minute.

Cand sunt reci se pot pudra cu zahar sau decora cu glazura de cacacao.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins fara gluten" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]