Muffins cu ciocolata alba si apa de flori de portocal

de Ligia Bxl in Prajituri, 14 Aug 2013 | 3634 vizualizari

 

Ador apa de flori de portocal asa ca am vrut sa dau o savoare si un parfum deosebit..:)

 

INGREDIENTE

  • 100 gr de rahar
  • 1 lingura de apa de flori de portocal
  • 50 gr de unt topit
  • 100 gr de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • cateva bucatele de ciocolata alba
  • 2 oua
  • ptr ornat:250 gr mascarpone
  • 3 linguri de zahar
  • cateva fructe rosii de padure
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu ciocolata alba si apa de flori de portocal:

Se freaca ouale intregi cu zaharul,apoi se adauga apa de flori de portocal,untul topit,faina,praful de copt si bicarbonatul si se amesteca toate bine.Se pune din aceasta compozitie cate putin in forma unsa,apoi se adauga la fiecare muffins cateva bucatele de ciocolata alba si se dau la cuptor la 180° pana se rumenesc putin si se face testul cu scobitoarea.

Mascarponele se freaca bine cu zaharul si fructele de padure si dupa ce s-au copt se orneaza fiecare muffins cu aceasta crema. Se pot orna si cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu ciocolata alba si apa de flori de portocal" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Ligia Bxl 1

17.08.2013, 16:55

Corina te servesc cu cea mai mare placere

Ligia Bxl 1

17.08.2013, 16:55

Elena si pe tine te servesc cu unul cu mare drag

monik80 1

21.03.2015, 07:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si sirop de minole