Muffins colorate

de laylalala in Prajituri, 11 Iun 2010 | 4592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt, la temperatura camerei
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 200 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 150 gr bomboane gumate cu gust de fructe, tocate
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins colorate:

Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.
Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si esenta de vanilie apoi se mixeaza.Se incoporeaza apoi laptele.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt, sarea si se incorporeaza in amestecul cu unt.Se inglobeaza in final bomboanele.
Se imparte compozitia obtinuta in mod egal in cele 12 forme. Se dau briosele la copt 20-30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins colorate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (7)

Ina 1

28.06.2010, 20:57

Laura, draga, ieri am intrat din intamplare pe unul din site-urile tale si-am ramas....masca Eu credeam ca la avatar este fiica celei ce posteaza retete, sau o poza mai veche..... Nu-mi imaginam ca o copila de 16 ani poate face retetele alea spectaculoase. Felicitari pentru tot ce faci si multa bafta in viatza si-n cariera pe care o vei urma !

laylalala 1

29.06.2010, 22:11

Multumesc

Ina 1

29.06.2010, 22:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose