Muffins (briose) sarate cu paste

de slowfoodcuisine in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2011 | 6578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rotocoale paste (taietei, tagliatelle)
  • 200g branza tare
  • 300g friptura piept de pui
  • piper
  • 1 ou
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins (briose) sarate cu paste:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se clatesc cu apa rece, se amesteca cu branza rasa, pieptul de pui taiat cubulete, oul batut. Se condimenteaza cu sare (daca branza este sarata, evitati) si piper. Se aseaza in formele de muffins si se introduc in cuptorul preincins. Se coc timp de 30-40 minute la 200 grade, pana se rumenesc frumos la suprafata. Sunt usoare dar consistente in acelasi timp. Pot fi servite la un mic dejun tarziu sau la cina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins (briose) sarate cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]