Mozzarella pane la cuptor cu salata calda de linte cu ceapa caramelizata

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2015 | 3928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 grame mozzarella
  • 1 albus de ou
  • 1 lingura de faina
  • 2 linguri pesmet amestecat cu sare/piper
  • 1 conserva de linte
  • 2 cepe rosii taiate julienne
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mozzarella pane la cuptor cu salata calda de linte cu ceapa caramelizata:

Mozzarella se taie felii, care se tavalesc prin faina, apoi albus de ou, pesmet si din nou albus de ou si pesmet. 

Se aseaza intr-o tava care se introduce in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius pentru 10-15 minute, introcandu-le pe cealalta parte pe la jumatatea timpului. 

Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei de masline si se agauga ceapa. Se gateste la foc mic, amestecand frecvent pana cand aceasta devine dulce si s-a inmuiat, aproximativ 15-20 de minute. La final, se adauga lintea din conserva, clatita in prealabil sub jet de apa rece pentru indepartarea excesului de sare.

Se condimenteaza si se amesteca pentru omogenizare, lasand-o pe foc inca 3-4 minute. 

Se servesc feliile de mozzarella pane impreuna cu salata calda de linte si ceapa caramelizata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mozzarella pane la cuptor cu salata calda de linte cu ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de linte verde