Mititei la gratar

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 15 Iun 2010 | 9697 vizualizari

 

Azi an vrut sa-mi rasfat familia cu mici si asa ca m-am pus pe treaba

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg carne tocata amestec ( vita+ porc)
  • 2 linguri boia dulce
  • 8 catei usturoi
  • cimbru
  • sare piper
  • bicarbonat ( stins cu zeama de lamaie)
  • mustar pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mititei la gratar:

Am amestecat carnea tocata cu usturoiul ( pisat), boia dulce, sare, piper, si bicarbonat ( stins cu zeama de lamaie), cimbru.

Mi-am umezit mainile cu apa si am dat forma dorita micilor.

Am facut mici pe gratarul pentru aragaz.

Am asezat primul recipient al gratarului in care am turnat putina apa si apoi am pus a doua componenta ...gratatul peste care am asezat micii si apoi i-am acoperi cu capacul.

Am tinut micii pe aragaz pana s-au facut  verificand din cand in cand si intorcandu-i de pe o parte pe cealalta.

I-am servit calzi alturi de mustar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mititei la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

16.06.2010, 10:29

adinacarla adevarul e ca mititei sant buni si afara si in casa

Ubulika 1

18.06.2010, 12:34

arunci un mic? trimit prastia

Adinacarla 1

18.06.2010, 14:41

cu draga inima iti trimit data viitoare cand mai fac.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

TOP
utilizatori

Panacris

1837 puncte

Rocsi

1238 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu sos picant de rosii