Minitarte cu legume

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2013 | 9315 vizualizari

 

Am revenit! Mi-ati simtit lipsa??? Nuuuuu cred!!
Sa trecem la treaba, zic!!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • 2 cepe mici
  • 250 g ciuperci
  • 1 dovlecel
  • 250 g cascaval
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minitarte cu legume:

Ceapa tocata marunt o punem la calit in unt incins, adaugam ciupercile feliate iar dupa ce a scazut apa din ele adaugam dovlecelul taiat marunt la final sare, piper, jumatate din cascavalul ras, amestecam usor.

In formele mici unse cu unt in care am pus cate o foaie de aluat, impartim compozitia de legume, deasupra punem restul de cascaval si lasam la cuptor 30 minute la foc moderat;

Le servim cu salata verde.

TIPS-URI

1

la aceste minitarte se pot folosi orice alte legume,dupa placerile fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi gratinati cu oua, carnati si cascaval