Mini-pizza

de - Andreea - in Pizza, 2 Ian 2013 | 11255 vizualizari

 

e blatul meu preferat de pizza.o reusita garantata.multumesc LILY ...
s-au consumat imediat.abea am reusit sa fac o poza..

 

INGREDIENTE

  • pentru blat:
  • 500 gr faina
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 250 ml lapte (se poate inlocui cu apa)
  • 1 lingurita sare
  • 5 linguri ulei masline
  • pentru umplutura:
  • sos de rosii
  • kaizer
  • mozzarella
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-pizza:

1.drojdia se dizolva in laptele caldut dupa care o amesteca cu faina,sarea si uleiul.se aesteca totul bine si se framinta.

2.NU NECESITA TIMP DE DOSPIRE 

3.se intinde aluatul.se unge cu sos de rosii si presaram kaizerul si mozzarella taiate bastonase.

4.rulam aluatul si il taiem felii.

5.le asezam in tava si dam la cuptorul incins in prealabil la 180 grade ,pentru 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]