Minipateuri cu branza

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2012 | 12305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr. aluat foietaj
  • 350 gr. branza telemea
  • 2 oua (galbenusuri)
  • coaja de la o jumatate de lamaie
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minipateuri cu branza:

Se zdrobeste branza si se amesteca cu un galbenus de ou si coaja de lamaie. Aceasta umplutura se intinde pe toata suprafata foii de aluat (dupa ce acesta a fost decongelat la temperatura camerei) se ruleaza, se lipesc capetele si se preseaza usor. 

Se unge cu un galbenus de ou si se presara seminte de susan, dupa care se feliaza dupa preferinta.

La final se aseaza in tava invelita cu hartie de copt si se baga in cuptorul deja incins.

Se coc 20-25 min la foc potrivit pana devin rumene, aurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Minipateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

amalia01 1

30.12.2012, 13:36

la multi si fericiti ani!

JamilaCuisine 1

30.12.2012, 15:23

La multi ani!

Lorra 1

30.12.2012, 16:43

Multumesc Ela, Amalia, Jamila si Mutulica asa este serbez mai multe ocazii intr-o singura petrecere, 3 in 1 vom serba fiindca azi este ziua mea, maine revelionul iar dupa inca 3 zile este ziua sotului

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]