Mini tarte (cu foietaj frantuzesc)

de luminita20_2006 in Prajituri, 21 Apr 2010 | 11129 vizualizari

 

Cea mai simpla varianta a minitartelor este sa folositi aluatul de foietaj. Foietajul frantuzesc este un aluat care in timpul coacerii devine foarte pufos si fin ca textura ideal pentru a fi umplut cu diferite creme, budinci, branzeturi, intr-un cuvant cu tot ce doriti. Mai jos am sa va prezint niste mini tarte cu budinca de vanile

 

INGREDIENTE

  • -1 pachet foietaj frantuzesc din comert
  • -budinca de vanilie
  • -capsuni
  • kiwi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte (cu foietaj frantuzesc):

Aluatul de foietaj se scoate de la congelator cu 1-2 h inainte de a se folosi. Cand este gata de folosre se desface usor pe masa de lucru. Pentru cosuletele de mini tarte am folosit forma de briose.

Se taie aluatul patratele si se aseaza in fiecare forma cate una.Se inteapa cu o furculita interiorul tartelor si se face cate un bulgar din staniol si se pune pe interior(pentru a evita cresterea aluatului pe mijloc)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte (cu foietaj frantuzesc)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si budinca de vanilie