Mini tarte (cu foietaj frantuzesc)

de luminita20_2006 in Prajituri, 21 Apr 2010 | 11469 vizualizari

 

Cea mai simpla varianta a minitartelor este sa folositi aluatul de foietaj. Foietajul frantuzesc este un aluat care in timpul coacerii devine foarte pufos si fin ca textura ideal pentru a fi umplut cu diferite creme, budinci, branzeturi, intr-un cuvant cu tot ce doriti. Mai jos am sa va prezint niste mini tarte cu budinca de vanile

 

INGREDIENTE

  • -1 pachet foietaj frantuzesc din comert
  • -budinca de vanilie
  • -capsuni
  • kiwi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte (cu foietaj frantuzesc):

Aluatul de foietaj se scoate de la congelator cu 1-2 h inainte de a se folosi. Cand este gata de folosre se desface usor pe masa de lucru. Pentru cosuletele de mini tarte am folosit forma de briose.

Se taie aluatul patratele si se aseaza in fiecare forma cate una.Se inteapa cu o furculita interiorul tartelor si se face cate un bulgar din staniol si se pune pe interior(pentru a evita cresterea aluatului pe mijloc)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte (cu foietaj frantuzesc)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]