Mini pateuri cu branza sarata

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2017 | 3984 vizualizari

 

Sunt foarte bune, gustoase, usor de facut si excelente pentru mese festive!

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 200 g branza sarata
  • 1 ou
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingura de apa/lapte
  • susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pateuri cu branza sarata:

Branza sarata o dam pe razatoare mica si o amestecam cu oul.

Aluatul de foietaj il intindem putin, il taiem in 2 pe lungime, apoi il ungem cu galbenusul de ou amestecat cu apa/lapte.

Umplutura de branza o asezam pe marginea dreptunghiurilor, sa fie uniforma, apoi rulam usor pana obtinem un rulou.

Asezam rulourile obtinute, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem din nou pe fiecare cu galbenusul de ou amestecat cu apa/lapte, iar cu un cutit bine ascutit le crestam pe jumatate pentru a se coace uniform si pe interior. Presaram deasupra susan si le bagam la cuptor pentru 40-45 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pateuri cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu carne si branza