Mini pateuri cu branza sarata

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2017 | 4327 vizualizari

 

Sunt foarte bune, gustoase, usor de facut si excelente pentru mese festive!

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 200 g branza sarata
  • 1 ou
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingura de apa/lapte
  • susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pateuri cu branza sarata:

Branza sarata o dam pe razatoare mica si o amestecam cu oul.

Aluatul de foietaj il intindem putin, il taiem in 2 pe lungime, apoi il ungem cu galbenusul de ou amestecat cu apa/lapte.

Umplutura de branza o asezam pe marginea dreptunghiurilor, sa fie uniforma, apoi rulam usor pana obtinem un rulou.

Asezam rulourile obtinute, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem din nou pe fiecare cu galbenusul de ou amestecat cu apa/lapte, iar cu un cutit bine ascutit le crestam pe jumatate pentru a se coace uniform si pe interior. Presaram deasupra susan si le bagam la cuptor pentru 40-45 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pateuri cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]