Am folosit 12 forme de ceramica diametrul de 10 cm si 12 forme de silicon mai mici Au iesit cam ciufulite ca a dat un pic peste forma, dar si eu sunt ciufulita, deci seamana cu mine....
Albusurile cu un praf de sare le batem bine pana obtinem o spuma tare, apoi adaugam zaharul si continuam sa batem pana obtinem o bezea tare, adaugam si zeama de lamaie.
Galbenusurile le amestecam cu uleiul si apa, apoi le incorporam in bezeaua obtinuta, amestecam cu miscari lente, la final adaugam faian si cacaoa, avand grija sa amestecam de jos in sus cu miscari lente. Am uns formele de ceramica si am asezat pe fundul formei hartiute de briose (n-am gasit hartiute prea mari), in formele de silicon am asezat tot hartiute de briose, apoi am impartit compozitia in toate formele.
Deasupra am presarat nuca taiata grosier si drajeuri de ciocolata, am baga formele la cuptorul preincalzit, am facut testul scobitorii, cand s-au copt am scos formele din cuptor si apoi le-am scos din formele de ceramica si silicon, le-am lasat la racit.