Minestrone la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este usor de preparat, satioasa si cu ingrediente accesibile tuturor.
Fasolea se pune peste noapte la inmuiat.
Se pune fasolea cu 1 l de apa in recipientul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
Se inchide etans capacul si supapa de abur.
Se seteaza pe MANUAL HIGH pentru 25 de minute.
Se elibereaza aburul si se scoate fasolea.
Legumele se taie in cubulete de marime egala.
Se pune o lingura de ulei in recipientul Multicooker-ului si se apasa pe BROWN/SAUTE.
Se calesc legumele.
Se apasa pe STOP si se adauga in recipient spaghetele rupte in bucati, busuiocul, oregano, rosiile si cimbrul.
Se adauga sare si piper, dupa gust.
Se inchide etans capacul. Se inchide supapa de abur.
Se seteaza pe SOUP pentru 5 minute.
Dupa ce expira timpul, se mai lasa 10 minute, apoi se elibereaza aburul.
Se adauga fasolea si se lasa sa se incalzeaza. Optional, puteti apasa pe BROWN/SAUTE, dar supa este fierbinte si se va incalzi repede.
Se serveste fierbinte, cu ulei de masline, parmezan si busuioc proaspat.
Pofta buna!