Mincare de mazare cu pui

de onuta in Pui, 12 Sep 2010 | 6900 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • sare, piper
  • 500gr carne de pui ( aripioare )
  • 1 conserva de mazare ( 800gr )
  • marar
  • ulei ( 2linguri )
  • apa ( 250ml )
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mincare de mazare cu pui:

1. Spalam bine aripioarele de pui , le condimentam cu sare si piper si le punem lintr un castron.

2. Intre timp inabusim  cu putin ulei si apa ,ceapa si ardeiul gras pana capata o culoare galbuie. Apoi adaugam aripioarele si din nou apa cat sa acopere,lasand sa fiarba la foc mediu timp de 30 min.

3. Cand carnea este fiarta adaugam mazarea din conserva , nu inainte de a o scurge bine de apa, si mai lasam la foc circa 10min.

4. Dupa ce mancarica este gata , oprim focul, presaram  marar tocat si punem capacul pentru pastrarea aromei.

Sper sa Va placa. POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare de mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta indragita si ceruta de toti copiii, Crispy din muschiulet de pui