Mincare de mazare cu pui

de onuta in Pui, 12 Sep 2010 | 7162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • sare, piper
  • 500gr carne de pui ( aripioare )
  • 1 conserva de mazare ( 800gr )
  • marar
  • ulei ( 2linguri )
  • apa ( 250ml )
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mincare de mazare cu pui:

1. Spalam bine aripioarele de pui , le condimentam cu sare si piper si le punem lintr un castron.

2. Intre timp inabusim  cu putin ulei si apa ,ceapa si ardeiul gras pana capata o culoare galbuie. Apoi adaugam aripioarele si din nou apa cat sa acopere,lasand sa fiarba la foc mediu timp de 30 min.

3. Cand carnea este fiarta adaugam mazarea din conserva , nu inainte de a o scurge bine de apa, si mai lasam la foc circa 10min.

4. Dupa ce mancarica este gata , oprim focul, presaram  marar tocat si punem capacul pentru pastrarea aromei.

Sper sa Va placa. POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare de mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si sos bechamel