Miel umplut facut in cuptor la temperatura joasa

de danakarin in Oaie, 27 Apr 2013 | 4963 vizualizari

 

Am folosit tehnica de gatit la temperatura joasa pe care v-am prezentat-o la pui la cuptor, la mielul umplut. A fost foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • O pulpa de miel
  • coaste de miel
  • 3 chifle albe
  • 2 oua
  • o legatura de patrunjel
  • 2 catei de usturoi sau usturoi verde
  • sare
  • piper
  • 2-3 morcovi
  • ceapa verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel umplut facut in cuptor la temperatura joasa:

Am spalat  pulpa de miel si am pus carnea peste noapte intr-o saramura ( 60 de g de sare la 1 litru de apa) A doua zi am sters carnea bine, am indepartat pielea si la pulpa si de la coaste ca un fel de buzunar. Am pus la inmuiat chiflele, le-am stors, le-am amestecat cu ouale, patrunjel tocat, sare, piper, usturoi tocat. Umplutura aceasta, care e destul de lichida, intre carne si piele, am cusut buzunarele, puteti de altfel sa prindeti si cu scobitori,  in asa fel incat umplutura sa nu curga afara. in partea de muschi am impanat carnea cu felii de usturoi. Am plasat friptura intr-o tava, langa am pus felii de morcovi si ceapa verde, am uns suprafata cu ulei si cu rozmarin uscat. Am lasat toul in cuptor, la temperatura joasa, cam 3 ore. Am scos-o si am lasat sa se odihneasca 15 minute. Apoi am prajit friptura jumatate de ora temperatura maxima ca sa se rumeneasca frumos. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel umplut facut in cuptor la temperatura joasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de berbecuţ în sos de vin alb