Midii in sos picant

de vik in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2010 | 12068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 30 midii proaspete, curatate de "mustati" si spalate in apa  rece
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de ceapa razuita si stoarsa de zeama
  • 1 chilli zdrobit
  • 1 lingurita rasa de marar uscat
  • 1 varf cutit boia de ardei iute   
  • 1 varf de cutit sofran
  • 1 lingurita rasa de amidon alimentar de porumb
  • 50 ml apa
  • Lamaie proaspata pt servit      
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midii in sos picant:

Se incinge uleiul de masline,se caleste ceapa , se adauga amidonul, mararul, chilli, boiaua de ardei iute si imediat dupa boia se pun midiile care anterior au fost curatate si spalate in apa rece

Se acopera tigaia cu un capac si se mentine asa pana cand scoicile se deschid.( aprox 2 minute)

Se servesc  cu suc proaspat de lamaie

TIPS-URI

1

50 ml apa -se adauga numai daca midiile nu au lasat ele suficienta apa iar sosul are consistenta prea groasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Midii in sos picant" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (8)

lia maria 1

30.06.2010, 09:41

ce bunatate merita toate furculitele

vik 1

30.06.2010, 12:35

Multumesc frumos pentru aprecieri.

adry88 1

18.05.2011, 21:41

sunt bune pentru cei ce le manank

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trigoane aperitiv cu sunca si cascaval