Midii in sos alb

de corina241 in Peste, 12 Iun 2012 | 13870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne de scoici
  • 1 cescuta de vin alb
  • 3 graunti de usturoi
  • 4 galbenusuri de ou
  • 250 g smantana
  • paste tin penne
  • sare
  • piper alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midii in sos alb:

Carnea de midii(congelata) se pune in apa clocotita unde lasam 4-5 minute,apoi le scoatem cu ajutorul unei palete si le scurgem foarte bine.

Pregatim o tigaie cu putin ulei unde punem midiile impreuna cu usturoiul tocat marunt.Tragem la tigaie pentru cateva minute( 3-4) amestecand continuu.Stingem cu vin si acoperim cu un capac.

In acest timp ,intr-un castron,amestecam galbenusurile cu smantana pana obtinem o pasta pe care o adaugam in tigaia cu midii.Presaram putin piper alb si lasam la foc mic pana se ingroase.

Separat fierbem pastele in apa cu sare.

Incorporam pastele cu midiile si sosul alb.O bunatate!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Midii in sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

12.06.2012, 12:55

adasev12 1

12.06.2012, 13:27

nu-s amatoare, dar arata bine

Lau 1

12.06.2012, 15:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Midii in sos de smantana