Micul meu dejun cu ou tip Benedict

de cccris in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2010 | 3997 vizualizari

 

Rapid si hranitor

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine
  • 3 cani de apa
  • 1/3 lingurita otet
  • 1 ou
  • 1 cirnacior de oaie
  • 1 lingura smintina
  • porumb boabe
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Micul meu dejun cu ou tip Benedict:

Se pun apa si otetul la fiert. Se prajeste painea. Se da focul mic, se sparge oul si se lasa sa cada usor in apa. Se lasa sa se lege putin albusul si se poate da focul mai tare. Cind e fiert asa cum doriti, cu galbenusul moale sau tare, il scoateti usor cu o spumiera si il asezati delicat pe felia de paine. Adaugati smantana, porumbul, carnaciorul, sarea si piperul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Micul meu dejun cu ou tip Benedict" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

cccris 1

18.02.2010, 21:31

merci, merci!

Pasiune pentru bucatarie 1

21.02.2010, 23:08

o sa incerc si eu oua benedict!cred ca sunt tare bune

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 11:42

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]