Mic dejun Primavara

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2010 | 8475 vizualizari

 

Va propun un mic dejun simplu, cu aranjare in farfurie in model de primavara, respectiv ghiocel si gargarita.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou fiert,
  •  1 ou crud,
  • cateva capere
  • o bucatica de cascaval
  • ,sare,piper,
  • 2 -3 frunze spanac
  • putin unt,
  • 1 felie pateu de casa/sangerete,
  •  boia dulce,
  • 1 maslina neagra,
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun Primavara:

Se bate oul cu putin cascaval ras,se unge o tigaie cu unt si se toarna omleta, se presara sare,piper si capere.Se acopera putin sa se umfle,se serveste alatuti de un ghiocel din ou fiert si cu tulpinita facuta din spanacul oparit,pasat si amestecat cu putin unt si galbenus fiert si o gargarita din branza amestecata cu unt si pudrata cu boia rosie de ardei dulce iar din maslina neagra facem capsorul si punctele de pe aripi.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun Primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi