Mic dejun Primavara

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2010 | 8658 vizualizari

 

Va propun un mic dejun simplu, cu aranjare in farfurie in model de primavara, respectiv ghiocel si gargarita.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou fiert,
  •  1 ou crud,
  • cateva capere
  • o bucatica de cascaval
  • ,sare,piper,
  • 2 -3 frunze spanac
  • putin unt,
  • 1 felie pateu de casa/sangerete,
  •  boia dulce,
  • 1 maslina neagra,
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun Primavara:

Se bate oul cu putin cascaval ras,se unge o tigaie cu unt si se toarna omleta, se presara sare,piper si capere.Se acopera putin sa se umfle,se serveste alatuti de un ghiocel din ou fiert si cu tulpinita facuta din spanacul oparit,pasat si amestecat cu putin unt si galbenus fiert si o gargarita din branza amestecata cu unt si pudrata cu boia rosie de ardei dulce iar din maslina neagra facem capsorul si punctele de pe aripi.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun Primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifteluţe din cartof şi dovlecel