MIC DEJUN CU OUA PE PAT DE LEGUME(PARTEA A DOUA)

de simona72 in Mancare copii, 29 Mai 2014 | 4353 vizualizari

 

Am schimbat modul de gatire...nu am mai bagat ouale in cuptor, ci le-am lasat in tigaie,am acoperit cu capac si in felul acesta am avut mai mult control asupra oualelor...astfel au iesit cu galbenusul moale si albusul bine facut...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua de gaina de casa
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • 1 rosie
  • 1 mana de ardei gras taiat julien(congelat am avut eu)
  • 1 mana de baby spanac
  • 1 praf de sare si piper
  • 1 felie de branza cu mucegai albastru si alb
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MIC DEJUN CU OUA PE PAT DE LEGUME(PARTEA A DOUA):

Se caleste ardeiul in putin ulei de masline pt 3-4 minute. Se adauga rosiile taite cuburi si se continua calirea pt inca 2-3 minute. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga frunzele tinere de spanac, se amesteca si imediat se sparg si se pun deasupra ouale si bucatele de branza. Se pune capac de sticla si se lasa la foc mic 4-5 minute, atat cat doriti sa fie facute ouale. Se servesc imediat Pofta buna!!

TIPS-URI

1

nu folositi multa branza cu mucegai, are un gust puternic...daca nu va place folositi branza preferata

Daca ti-a placut reteta noastra "MIC DEJUN CU OUA PE PAT DE LEGUME(PARTEA A DOUA)" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Omleta coapta