Mic dejun

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2010 | 4530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi mari
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare,piper
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun:

Cartofii se curata de coaja,se spala si se taie felii mai groase.Intr-o tigaie se pune mai mult ulei si 1 praf de sare,cand este incins se pun cartofii,se presara boiaua,sare si piper si se prajesc la foc mediu,pana devin aurii.

Ceapa se toaca marunt,la fel si usturoiul si se calesc in 2-3 linguri de ulei,apoi se adauga pasta "desfacuta" in putina apa.Deasupra se sparg ouale si se presara sare si piper.Se acopera cu capac si se prajesc pana ouale sunt pe placul vostru.

am servit alaturi de sfecla si varza rosie,murate

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]