Merluciu marinat la cuptor

de iry-gabriela in Peste, 18 Feb 2012 | 15231 vizualizari

COMENTARII (11)

Cris2711 1

18.02.2012, 20:40

wow,da arata tare bine,mie foameeeee

MotanLaOale 1

18.02.2012, 22:56

bun bun

Ubulika 1

19.02.2012, 08:20

Silvioara 1

19.02.2012, 08:51

Peste buuun

jolygina 1

19.02.2012, 10:18

Lau 1

19.02.2012, 12:19

cu mamaliguta mmmm

gaby_gabytza 1

19.02.2012, 13:35

mamaieelena 1

19.02.2012, 17:10

iry-gabriela 1

19.02.2012, 19:15

va pup pe toate

catalina79 1

06.06.2013, 21:47

mi se pare interesanta reteta si chiar as incerca sa o fac dar am o nelamurire: cand se foloseste otetul?la inceput ,se pune la sfarsit cu bulionul.....
as dori un raspuns te rog.

iry-gabriela 1

07.06.2013, 15:25

catalina draga,otetul se pune odata cu pestele la cuptor pentru a fragezi si fierb mai repede oasele....iar bulionul mai la final,pentru ca se stie cadaca il punem in timpul prepararii riscam sa ramanem cu mancarea nefiarta.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]