Merluciu marinat la cuptor

de iry-gabriela in Peste, 18 Feb 2012 | 14835 vizualizari

COMENTARII (11)

Cris2711 1

18.02.2012, 20:40

wow,da arata tare bine,mie foameeeee

MotanLaOale 1

18.02.2012, 22:56

bun bun

Ubulika 1

19.02.2012, 08:20

Silvioara 1

19.02.2012, 08:51

Peste buuun

jolygina 1

19.02.2012, 10:18

Lau 1

19.02.2012, 12:19

cu mamaliguta mmmm

gaby_gabytza 1

19.02.2012, 13:35

mamaieelena 1

19.02.2012, 17:10

iry-gabriela 1

19.02.2012, 19:15

va pup pe toate

catalina79 1

06.06.2013, 21:47

mi se pare interesanta reteta si chiar as incerca sa o fac dar am o nelamurire: cand se foloseste otetul?la inceput ,se pune la sfarsit cu bulionul.....
as dori un raspuns te rog.

iry-gabriela 1

07.06.2013, 15:25

catalina draga,otetul se pune odata cu pestele la cuptor pentru a fragezi si fierb mai repede oasele....iar bulionul mai la final,pentru ca se stie cadaca il punem in timpul prepararii riscam sa ramanem cu mancarea nefiarta.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de merluciu in crusta de fulgi de porumb