Merluciu la cuptor cu lamaie

de camelia75 in Peste, 2 Iul 2011 | 24795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 trunchiuri mari de merluciu
  • 2 lamai
  • 1/2 de ardei gras galben
  • 1-2 rosii
  • Condimente pentru peste(eu am folosit Kotanyi)
  • sare
  • ulei de masline
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 ardei iute verde
  • scobitori
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merluciu la cuptor cu lamaie:

Dupa ce spalam foarte bine pestele il condimentam cu condimente pentru peste.Burta o umplem cu rondele de ceapa taiate subtiri,feliute de ardei iute si felii de lamaie curatate de coaja.Prindem cu scobitori.
Asezam pestele in tava si -l stropim cu ulei de masline(4-5 linguri).Pe langa el asezam rondele de rosii si ardei gras galben taiat subtire.

Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 45 minute.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Merluciu la cuptor cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scrumbie cu amestec chinezesc