Melcisori cu caise

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 11 Mai 2015 | 4102 vizualizari

 

Rapizi si buni.
Am mai consumat din compoturi cu aceasta ocazie.

 

INGREDIENTE

  • 300g aluat de foietaj;
  • 175g caise din compot;
  • un galbenus;
  • o lingura zahar;
  • ulei pentru uns tava.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu caise:

Se decongeleaza aluatul de foietaj. 

Caisele se decojesc, apoi se paseaza pana devin piure.

Se intinde aluatul, peste care se adauga piureul de caise. Se ruleaza, apoi se baga la congelator pentru 15-20 de minute. Dupa aceea, se scoate rulada si se taie in bucati late de circa 2 cm. Intr-o tava unsa cu ulei se aseaza melcisorii  (care se mai aranjeaza cu mana) si se ung cu galbenus. Pe desupra se presara zahar. Se baga la cuptor pana cand se rumenesc frumos.

 

 

TIPS-URI

1

Eu nu am folosit hartie de copt, dar ar fi fost mai bine sa o fac pentru ca melcisorii sa poata fi luati mai usor din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert rulouri de post cu gem de prune si nuca