Melci din foietaj cu cabanos si cascaval

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2015 | 6082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie foietaj)
  • un fir cabanos
  • 100 grame cascaval
  • un ou
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din foietaj cu cabanos si cascaval:

  1. Scoate foaia de aluat din congelator si las-o sa se dezghete la frigider.
  2. Pregateste cabanosul taindu-l felioare subtiri si rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mari.
  3. Cand foaia e decongelata (dar rece) o scoti pe blatul de lucru.
  4. Presari peste ea cascaval apoi pui uniform felioarele de cabanos.
  5. Rulezi foaia presand foarte usor ruloul.
  6. Il feliezi in felii de grosimea unui deget pe care le pui apoi intr-o tava in care ai pus hartie pentru copt.
  7. Bati oul cu o furculita si ungi cu pensula melcisorii.
  8. Dai tava in cuptorul preincalzit si coci melcisorii la 200 grade pana se rumenesc usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Melci din foietaj cu cabanos si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cascaval