Mazare noua cu carne de manzat

de silvi0ara in Vita, 27 Mai 2010 | 5711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ½ mazare noua  
  • 500g carne de manzat  
  • 1 lingura ulei  
  • 1 legatura ceapa verde  
  • 1 legatura marar proaspat  
  • 1 lingura pasta de tomate  
  • sare dupa gust  
  • 1 lingura zahar-optional  
  • 1 lingurita faina de orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare noua cu carne de manzat:

Se taie carnea bucatele si se rumeneste in ulei,apoi se adauga ceapa tocata marunt,se amesteca putin,se toarna apa sau supa de carne,se potriveste de sare.Se lasa sa fiarba acoperit cu capac si cu focul mic pana ce carnea este aproape facuta.Se adauga mazarea si se mai lasa sa fiarba 15-20 de minute.Se pune pasta de tomate si lingurita de faina de orez diluata cu putina apa sa se ingroase sosul.Se mai lasa pe foc 5 minute,apoi(cine doreste poate adauga zahar) se adauga mararul proaspat tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare noua cu carne de manzat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
“M’nazaleh batatas”- Gulaş arabesc