Mazare cu pulpe de pui

de dakris in Mancaruri cu carne, 7 Mai 2012 | 25159 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare congelata
  • 6 pulpe pui superioare dezosate
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • ulei
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura faina
  • sare si/sau delikat
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pulpe de pui:

Pulpele se prajesc putin in ulei, cat sa prinda o crusta usor aurie.

Ceapa si ardeiul tocate marunt se inabusa cu 50 ml ulei si o cescuta de apa. Dupa ce s-a evaporat apa, se lasa inca vreo 5 min sa se caleasca legumele. Se adauga mazarea, apoi carnea si se sareaza dupa gust. Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba (daca este necesar se mai adauga apa fierbinte). Cand mazarea s-a fiert se adauga bulionul si se mai lasa sa fiarba cca 5 min, apoi se varsa faina "dizolvata" in putina apa amestecand sa nu rezulte cocoloase. Dupa 10 min se stinge focul si se adauga mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu mazăre