Mazare cu piept de pui si praz

de Bya Ralu in Pui, 13 Aug 2016 | 3213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de mazare
  • cateva bucati de carne de pui
  • 1 ceapa alba
  • 1 buc praz
  • vegeta/piper
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu piept de pui si praz:

Carnea de pui o punem cu putin ulei de masline intr-o cratita la prajit.

Dupa ce s-a rumenit putin stingem cu vinul alb si lasam pana cand scade zeama.

Se scot pe o farfurie bucatiile de pui si se taie in bucatele mai mici.

Punem ceapa tocata marunt unde am prajit puiul,punem si prazul taiat feliute,si punem apa cat sa acopere si lasam sa fiarba bine.

Dupa cateva minute punem mazarea scursa de zeama,condimentele si bucatiile de pui,completam cu apa si lasam la foc mic sa fiarba.

Cand scade sosul se poate servii.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu piept de pui si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

13.08.2016, 21:47

xandrinne

Bya Ralu 1

13.08.2016, 21:48

ce am gatit cleme?bile??? :S

Rahela Velicu 1

28.08.2016, 12:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu spanac