Mazare cu piept de pui si praz

de Bya Ralu in Pui, 13 Aug 2016 | 3017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de mazare
  • cateva bucati de carne de pui
  • 1 ceapa alba
  • 1 buc praz
  • vegeta/piper
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu piept de pui si praz:

Carnea de pui o punem cu putin ulei de masline intr-o cratita la prajit.

Dupa ce s-a rumenit putin stingem cu vinul alb si lasam pana cand scade zeama.

Se scot pe o farfurie bucatiile de pui si se taie in bucatele mai mici.

Punem ceapa tocata marunt unde am prajit puiul,punem si prazul taiat feliute,si punem apa cat sa acopere si lasam sa fiarba bine.

Dupa cateva minute punem mazarea scursa de zeama,condimentele si bucatiile de pui,completam cu apa si lasam la foc mic sa fiarba.

Cand scade sosul se poate servii.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu piept de pui si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

13.08.2016, 21:47

xandrinne

Bya Ralu 1

13.08.2016, 21:48

ce am gatit cleme?bile??? :S

Rahela Velicu 1

28.08.2016, 12:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si sos bechamel