Mazare cu ceapa verde si rosii

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 10 Iun 2015 | 3905 vizualizari

 

Am profitat de mazarea proaspat culeasa din gradina si am zis sa fac o mancarica rapida.

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g mazare proaspata
  • cca 400 g carne de porc
  • 6 fire de ceapa verde
  • 1 conserva de 400 g cu rosii taiate cubulete
  • sare
  • piper
  • zahar
  • marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu ceapa verde si rosii:

Pentru ca mazarea am fiert-o cu o seara inainte sa pun la congelator, am oprit si pentru mancarica, deci nu a durat foarte mult procesul de gatire. Mai intai am prajit carnea taiata bucatele, apoi am scos-o pe o farfurie. In uleiul in care am prajit carnea am pus la calit ceapa verde, am adaugat sare, piper si zahar, dupa gust. Cand s-a inmuiat ceapa, am adaugat rosiile din conserva, am lasat 10 min sa fiarba, apoi am adaugat mazarea si carnea.

Am adaugat 1/2 cana cu apa,am pus capacul peste cratita si am lasat la fiert,cu focul mic cca 20 min, sa se intrepatrunda aromele. La final adaugam mararul tocat marunt.Am servit cu salata de castraveti cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu ceapa verde si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (21)

dantes 1

11.06.2015, 10:03

Foarte buna!

- Andreea - 1

11.06.2015, 18:38

Tare mult imi place mazarea ...gustoasa !

Rocsi 1

11.06.2015, 20:10

Super buna mancarea ta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc la grătar pe pat de legume verzi, cu morcovi și roșii