Martisoare inimoase cu nuca

de RuxyRux in Prajituri, 1 Mar 2011 | 5203 vizualizari

 

Reteta de fursecuri am luat-o de la Miha( multumesc scumpa mea)....

Sunt atat de delicioase...le-am decupat in forma de inimioara, si le-am transformat in martisor...cu dragoste...vi le dedic cu mare drag si va doresc sa aveti parte de o primavara magica plina de iubire!

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 60 g unt
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 100 g zahar
  • esenta de rom
  • 100 g nuca macinata( eu am pus nuci pecan)
  • 1 lingurita praf de copt
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Martisoare inimoase cu nuca:

Am amestecat untul moale cu zaharul si esenta de rom, apoi am adaugat ouale rand pe rand, am topit ciocolata in cateva linguri de lapte fierbinte, apoi am amestecat cu nuca macinata. Am adaugat la compozitia cu ou si apoi faina si praful de copt. Am framantat un aluat, apoi l-am intins pe masa de lucru si am decupat inimioarele.

Le-am copt la 180 grade pentru 15 minute. Yamyyyy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Martisoare inimoase cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (68)

RuxyRux 1

03.03.2011, 20:35

Mediii multumesc

adry88 1

20.05.2011, 17:48

foarte frumos

Gabri 1

12.02.2015, 01:39

ce bine arata ,trebuie incercate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baigli-cozonac cu nuca