Marinata de peste cu legume sote

de Sidy in Crap / Caras, 2 Noi 2010 | 6541 vizualizari

 

Nu sunt eu fan peste , dar cand mai merge pescarul meu la pescuit si mai si prinde....nu am ce face, trebuie sa il prepar, nu ?Asa ca....asta a iesit si sotul meu a spus ca i-a placut tare mult....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 pahar mare vin alb
  • 2-3 frunze dafin
  • 10 boabe ienibahar
  • 250 ml bulion de casa
  • 10 boabe piper
  • sare
  • legume congelate
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marinata de peste cu legume sote:

Pestele curatat si spalat se da cu sare si se lasa la rece 1/2 -1 ora apoi se zvanta cu un prosop de hartie ,se da prin faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei pe ambele parti.

Intr-o cratita punem ulei, vin, frunzele de dafin, boabele de ienibahar, bulionul sau 2-3 linguri pasta de tomate, sare, piper si lasam sa fiarba. Cand clocoteste adaugam feliile de peste prajit si lasam sa fiarba 10 minute.
Sotam legumele si le servim langa marinata de peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata de peste cu legume sote" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Sidy 1

02.11.2010, 18:01

Ma bucur daca va place ! Tot vi-l dau voua( ce a mai ramas) ca eu o iau pe Silvye de mana si mergem la o prajitura Corina...usa e deschisa....

mena29 1

02.11.2010, 22:21

Sidy,ce bine arata

nadina73 1

03.11.2010, 02:15

vreauuuuuuuuu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]