Margarete si cornulete cu dulceata

de nico_nico in Prajituri, 26 Oct 2016 | 4308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. faina,
  • 300 g untura de porc,
  • 150 g zahar,
  • 4-5 linguri smantana,
  • 3 oua,
  • 100 ml lapte in care se dizolva putina drojdie,
  • dulceata de caise,
  • 200 g nuca macinata(pentru cornulete).
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Margarete si cornulete cu dulceata:

 Din faina,untura,smantana,oua,lapte+drojdie si zahar se pregateste coca.Se amesteca bine pana se dezlipeste bine de maini.Se lasa la rece 2 ore apoi aceasta coca se imparte in patru parti.Fiecare parte se intinde in foaie subtire si se fac margarete cu forma.Pentru cornulete se amesteca 2-3 linguri dulceata cu nuca macinata si se umplu cornuletele.Foaia pentru cornulete se intinde subtire si apoi se taie in patratele si se umplu.Din aceasta compozitie se obtin trei tavi mari. Se coc la foc potrivit apoi se pudreaza cu zahar pudra vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Margarete si cornulete cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 220 lei
1099.99 lei
879.99 lei

COMENTARII (2)

Rocsi 1

26.10.2016, 21:08

Ce fragede sunt, se topesc in gura!

MotanLaOale 1

27.10.2016, 09:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]