Mancarica de pastai

de Lorra in Mancaruri de post, 23 Aug 2014 | 10184 vizualizari

 

Nimic mai simplu :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. pastai
  • o ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb sec
  • marar
  • sare si ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de pastai:

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei, cand este gata se adauga vinul si pastaile (congelate le-am avut) si se lasa sa fiarba inabusit timp de 15-20 min.

Cand sunt gata se adauga mararul tocat marunt si usturoiul pisat, apoi se potriveste de sare.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]