Mancarica de naut cu pulpe de pui

de Bya Ralu in Pui, 9 Oct 2013 | 7297 vizualizari

 

Eu gatesc mai putin acuma,pentru 1-2 portii voi daca faceti mai multa mancare dublati cantitatiile si chemati-ma la masa:)))

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 conserva de naut
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 ceapa alba
  • 50 ml vin rosu
  • 1/2 cutie de rosii cuburi
  • sare/piper
  • 2 pahare de apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de naut cu pulpe de pui:

Ceapa o taiem marunt si o punem la calit,adaugam si morcovii taiati rondele.

Pulpele de pui le crestam si le adaugam peste legumele calite.

Punem 2 pahare de apa si lasam la foc mic sa scada.

Conserva de naut o scugem de zeama si o adaugam peste restul ingredientelor.

Punem sare,piper vinul rosu si lasam sa scada.

Rosiile cuburi se pun cand pulpele de pui sunt fierte,se mai lasa 5-10 minute dupa care se poate servii.

TIPS-URI

1

Se poate adauga si patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de naut cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu naut