Mancarica de naut cu afumatura

de oanapl in Porc, 13 Oct 2017 | 6877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie năut
  • 200 g afumătură
  • 1 ceapă albă uscată
  • 1 ardei gras roșu
  • 1 rosie
  • 1 morcov
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • 2 linguri ulei de masline
  • bulion
  • 1 foaie de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de naut cu afumatura:

Speli legumele, apoi tai cubulețe ceapa, roșia și ardeiul și dai morcovul pe răzătoare și le pui la călit în uleiul încins. Tai mușchiulețul felii și îl adaugi peste legume. Adaugi 2 căni de apă și condimentezi cu sare, piper și cimbru. 
Lași să clocotească până când legumele sunt aproape fierte, apoi adaugi năutul scurs și clătit cu apă rece și bulionul. Lași să fiarbă la foc potrivit pentru 5-10 minute.
Se poate servi cu pătrunjel verde tocat mărunt (de data asta nu am avut). 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de naut cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciolan si scaricica afumata