Mancarica de mazare cu spätzle

de Corinuta in Mancaruri de legume, 1 Sep 2013 | 8414 vizualizari

 

Nu stiu daca v-am spus cat de mult imi place mazarea, as face in fiecare saptamana. Din fericire nu fac atat de des :D De data asta am incercat o combinatie cu spätzle care unii zic ca sunt paste, eu zic ca seamana cu galustele, oricum foaaaaarte buna a iesit!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare congelata
  • 400 g spätzle
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 cepe rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 1-2 morcovi
  • 1 legatura marar
  • sare,piper macinat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de mazare cu spätzle:

Ceapa, ardeiul si morcovii se curata se spala si se toaca, morcovii se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o cratita incapatoare. Dupa 4-5 minute se adauga mazarea si apa calda cat sa o acopere, cam 1,5-2 litri. 

Cand incepe sa fiarba se adauga si spätzle si se mai lasa la fiert cam 10 minute. Se toaca mararul si se adauga chiar la sfarsit. Se condimenteaza cu sare si piper si se ia de pe foc. Foarte rapid si gustos.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti adauga la mancarica si 2 rosii bine coapte, decojite si tocate

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu spätzle" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Corinuta 1

01.09.2013, 21:06

Multumesc Lia, asa imi plac mie mancarurile cat mai simple

Corinuta 1

01.09.2013, 21:08

Karla

Rahela Velicu 1

17.07.2021, 19:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de mazare, cu pulpa de porc