Mancarica de ciuperci cu cus-cus

de Panacris in Mancaruri de post, 2 Feb 2012 | 7121 vizualizari

 

O mancare rapida, usoara, gustoasa si de post!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon si pleutorus 500 g.
  • ceapa galbena 1 bucata
  • ulei de masline 
  • morcovi baby congelati 200 g.
  • ardei de la congelator 100 g.
  • sarea iodata
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei dulce
  • cus-cus 100 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ciuperci cu cus-cus:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in putina apa si ulei. Se adauga ciupercile decongelate, ardeii si morcovii pe jumatate decongelati. Se asezoneaza de sare, piper si boia de ardei dulce. Se adauga 500 ml apa. Se lasa la fiert la foc potrivit, cca. 25 de minute, neacoperit. Dupa ce s-au fiert legumele, se adauga cus/cus/ul si se stinge focul. Se acopre si se lasa cca. 10 minute, pana se umfla bine. Se serveste fierbinte presarat cu verdeata tocata marunt.

TIPS-URI

1

morcovii baby se pot inlocui cu morcovi normal, dar ii taiem in bucati mai mari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ciuperci cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de cartofi