Mancarica de cartofi cu costita afumata

de Oana in Porc, 11 Noi 2010 | 30770 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g coasta afumata de porc
  • o ceapa mare
  • un morcov mare
  • un ardei gras
  • 1 kg cartofi
  • o cutie rosii in bulion (400g)
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu costita afumata:

Legumele se curata si se spala, costita afumata se portioneaza. Se pune putin ulei in cratita si se adauga ceapa si ardeiul taiate cubulete, apoi costita si o cescuta de apa calda. Se lasa pe foc 10 minute, amestecand din cand in cand, pana scade zeama. Se adauga morcovul taiat rondele, un litru de apa fiarta si cartofii taiati in sferturi. Se acopera si se fierbe cu capac 20 de minute, pana sunt moi cartofii. Rosiile se taie cubulete fine si se adauga la mancarica. Se adauga sare, piper si frunzele de dafin, se mai fierbe la foc mic 10 minute. Se opreste focul sis e presara patrunjelul verde tocat marunt. Se serveste cu paine moale si gogonele murate :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]